Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Van verjaardag tot gezellige borrel

intro

Het bijzondere aan DLC Restaurant? Dat voel je direct als je binnenstapt. De locatie heeft een warme, ongedwongen en informele sfeer. Een beetje vintage en met veel groen. Je kunt er heerlijk eten en lekker buiten borrelen op de grote veranda.


Knusse feestlocatie

Gezellig bijpraten met collega's of een jubileum vieren tussen het groen in een locatie die volledig is gemaakt van gerecyclede materialen? Het kan bij DLC Restaurant! Kies voor een private dining met ingrediënten uit onze eigen kas en moestuin of proef een selectie van onze biologische borrelhapjes onder het genot van een drankje. We denken graag mee in alle mogelijkheden om van jullie feest een geslaagde dag te maken.

Meer ruimte nodig? Dat kan!

DLC Restaurant ligt op het bruisende, industriële spoorcomplex in Amersfoort en is ideaal te combineren met één van de andere inspirerende panden op het terrein. Op steenworp afstand liggen namelijk de monumentale zusjes van DLC Restaurant: het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en De Rijtuigenloods. Geschikt voor feesten en recepties van 50 tot 2.000 personen.

Neem contact op