Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Jullie huwelijk of zakelijk event in het DLC Restaurant

intro

Het DLC Restaurant fungeert van donderdag tot zondag als restaurant en is daarnaast beschikbaar als locatie voor onder meer bruiloften, vergaderingen, borrels en presentaties.


De locatie is gelegen op een bijzondere plek, en maakt onderdeel uit van De Wagenwerkplaats; het bruisende, industriële spoorcomplex in Amersfoort. Ideaal te combineren met één van de andere inspirerende panden op het terrein. Op een steenworp afstand liggen namelijk de 4 succesvolle, monumentale zusjes van het DLC Restaurant: het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en De Rijtuigenloods. Geschikt voor bijeenkomsten van 50 tot 2000 personen.

Huwelijk

Elkaar het ja-woord geven tussen het groen in een trouwlocatie die volledig is gemaakt van gerecyclede materialen? Het kan bij het DLC Restaurant! De locatie heeft een warme, ongedwongen en informele sfeer. Een beetje vintage en met veel groen. Je kunt er natuurlijk heerlijk eten met je gasten en er is een grote veranda waar je bij mooi weer lekker buiten kunt borrelen.

Zakelijke bijeenkomst

Bedrijven die op zoek zijn naar een maatschappelijk verantwoorde en duurzame locatie voor een zakelijke bijeenkomst, kunnen ook terecht in het DLC Restaurant. Het pand biedt ruimte aan circa 150 gasten en heeft een warme, informele uitstraling. De locatie beschikt over een plenaire zaal, een grote veranda en een kas die als subruimte ingezet kan worden. Inspiratie alom!