Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Locatie voor huwelijk of zakelijk evenement

intro

Het DLC Restaurant fungeert van donderdag tot zondag als restaurant en is daarnaast beschikbaar als locatie voor onder meer bruiloften, vergaderingen, borrels en presentaties.


De locatie ligt op een bijzondere plek, en is onderdeel van De Wagenwerkplaats; het bruisende, industriële spoorcomplex in Amersfoort. Ideaal te combineren met één van de andere inspirerende panden op het terrein. Op een steenworp afstand liggen namelijk de vier succesvolle, monumentale zusjes van DLC Restaurant: het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en De Rijtuigenloods. Geschikt voor bijeenkomsten van 50 tot 2.000 personen.

Huwelijk

Elkaar het ja-woord geven tussen het groen in een trouwlocatie die volledig is gemaakt van gerecyclede materialen? Het kan bij DLC Restaurant! De locatie heeft een warme, ongedwongen en informele sfeer. Een beetje vintage en met veel groen. Je kunt er natuurlijk heerlijk eten en er is een grote veranda waar je bij mooi weer lekker buiten kunt borrelen.

Zakelijke bijeenkomst

Bedrijven die op zoek zijn naar een maatschappelijk verantwoorde en duurzame locatie voor een zakelijke bijeenkomst, kunnen ook terecht in DLC Restaurant. Het pand biedt ruimte aan circa 150 personen en heeft een warme, informele uitstraling. De locatie beschikt over een plenaire zaal, een grote veranda en een kas die als subruimte ingezet kan worden. Inspiratie alom!

Neem contact op

dlc-restaurant