Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Ontdek het gerestyled DLC Restaurant in Amersfoort!

Een intensieve verbouwing van twee-en-een-halve week heeft het DLC Restaurant in Amersfoort voorzien van een verfrissende opknapbeurt! Tegelijkertijd met de opbouw van 'DLC in the summer!' is het trendy restaurant compleet gerestyled.

Sinds begin juni is het restaurant weer geopend. Al direct bij het binnenstappen zie je dat er ontzettend veel is veranderd! Onze interieur designer heeft haar best gedaan om de unieke sfeer waar het restaurant om bekend stond te behouden, maar wel in een nieuw jasje.

Het DLC Restaurant kenmerkt zich door een trendy beachlook met veel natuurlijke elementen die overal zijn terug zijn te vinden. En daarmee is het één van de meeste unieke plekken in de stad voor een heerlijke diner. Door gebruik te maken van warme tinten en rustige kleuren is de huiselijke sfeer van het restaurant behouden, maar meer naar de tijd van nu. Ook de kas is opgeruimd en verbouwd en biedt gasten de mogelijkheid om op een unieke plek te genieten van een heerlijk diner. En alsof dat niet genoeg is! Voor de jeu-de-boules liefhebbers is er een ware jeu-de-boules baan aangelegd! Kom je een kijkje nemen? Plaats alvast een reservering! 

Reserveren