Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Koop een waardebon en steun jouw favoriete horecazaak!

Op zondag 15 maart heeft het RIVM bekendgemaakt dat alle horcazaken in Nederland, waaronder het DLC Restaurant in Amersfoort, tot en met 6 april de deuren moeten sluiten.

 “Het is natuurlijk ontzettend jammer dat we tijdelijk dicht moeten, maar tegelijkertijd hebben we er natuurlijk alle begrip voor! Helaas zorgt het er wel voor dat wij onze gasten voor een lange tijd moeten missen”, vertelt DLC-manager Kevin.

Koop een waardebon en ontvang het eerste drankje van het huis!

Gelukkig zijn jullie straks weer van harte welkom! Is er iemand in je omgeving die je wilt verrassen? Of kan jij niet langer wachten om op de veranda op te gaan en te genieten van een smaakvol diner in de zon? Klik hier en bestel een DLC-waardebon! Gezellig bijkletsen met vrienden en/of familie op de veranda onder het genot van een heerlijk diner. Zo heb jij alvast iets leuks om naar uit te kijken en krijg je van ons het eerste drankje van het huis. Daarnaast steun je gelijk jouw favoriete horecazaak in een moeilijke tijd! Dat is nog eens een win-win situatie.

Tot snel

Vanaf zaterdag 21 maart kun je jouw DLC-waardebon bestellen via de hulptool op deze website, zo helpen we elkaar! We kunnen niet wachten om onze deuren te openen en jullie weer te mogen verwelkomen. Tot snel!

Bestel een waardebon