Ga aan de slag als bedrijfsleider in het DLC Restaurant!


Kernwoorden: operationel, gastvrij, vriendelijk, flexibel, horecatijger, enthousiast, teamplayer, passie, gastvrij, passie

Wie zijn wij?
Het DLC Restaurant in Amersfoort is méér dan een restaurant. Het is een plek met een bijzonder verhaal: volledig opgebouwd uit gerecyclede materialen, pure en eerlijke ingrediënten uit eigen kas en moestuin en van lokale boeren en leveranciers. Ons restaurant biedt een diner in een inspirerende en huiselijke sfeer! Daarnaast is het DLC restaurant ook te boeken voor zakelijke bijeenkomsten en diners.

Wat ga je doen?
Je bent operationeel verantwoordelijk en geeft leiding aan een klein, betrokken team. Je bent meewerkend voorman en daagt het concept van het DLC uit en biedt onze gasten optimale gastvrijheid. Op thefork.nl krijgt het DLC restaurant een waardering van een 8,9. Hier zijn we trots én zuinig op. Het is aan jou om deze waardering te bewaken of zelfs te verhogen. 
Naast het optimaal verzorgen van onze gasten, maak je de werkroosters, doe je de bestellingen en optimaliseer je de bedrijfsvoering. Samen met de keuken overleg je over het menu en kijk je naar de optimale balans tussen concept, kwaliteit en inkoop. Je werkdagen zijn van woensdag tot en met zondag (middag & avonduren), 38 uur per week. 

Dit breng je mee als nieuwe collega:
Gastvrijheid zit in je bloed en dit straal je ook uit naar je gasten en collega’s. Je bent flexibel en hebt een enorme passie voor de horeca en je draait al een paar jaar mee op de werkvloer en bent toe aan de volgende stap.

Wij bieden jou:
Een unieke werkplek met een leuk team met passie voor het vak en waar met veel plezier wordt gewerkt.

Contact ons!
Ben je enthousiast en denk jij degene te zijn die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar hr@tekagroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Luurtsema, 088 -0001525.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.