Ga aan de slag als eerste medewerker bediening in het DLC Restaurant!


Kernwoorden: operationel, gastvrij, vriendelijk, flexibel, horecatijger, enthousiast, teamplayer, passie, gastvrij, passie

Wie zijn wij?
Het DLC Restaurant in Amersfoort is méér dan een restaurant. Het is een plek met een bijzonder verhaal: volledig opgebouwd uit gerecyclede materialen, pure en eerlijke ingrediënten uit eigen kas en moestuin en van lokale boeren en leveranciers. Ons restaurant biedt een diner in een inspirerende en huiselijke sfeer! Daarnaast is het DLC restaurant ook te boeken voor zakelijke bijeenkomsten en diners.

Wat ga je doen?
Je bent eerst verantwoordelijke en onderdeel van een klein, betrokken team. Je draagt het concept van het DLC uit en biedt onze gasten optimale gastvrijheid. Op thefork.nl krijgt het DLC restaurant een waardering van een 8,9. Hier zijn we trots én zuinig op. Het is aan jou om deze waardering te bewaken of zelfs te verhogen. 
Naast het verzorgen van de voorbereidende werkzaamheden, zoals het opdekken van de tafels en het aanvullen van de werkvoorraden, ontvang je onze gasten. Je geeft een toelichting bij het menu. Je verwerkt de bestelling in het geautomatiseerde kassasysteem. Daarnaast serveer je de gerechten en dranken en draag je zorg voor debrassering en klaarzetten voor de volgende gast. Je werkdagen zijn van woensdag tot en met zondag (middag & avonduren), 20-38 uur per week. 

Dit breng je mee als nieuwe collega:
Gastvrijheid zit in je bloed en dit straal je ook uit naar je gasten en collega’s. Je bent flexibel en hebt een enorme passie voor de horeca en je draait al een paar jaar mee op de werkvloer.

Wij bieden jou:
Een unieke werkplek met een leuk team met passie voor het vak en waar met veel plezier wordt gewerkt.

Contact ons!
Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatie naar hr@tekagroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Luurtsema, 088 -0001525.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.