VACATURE HORECAPERSONEEL: DLC RESTAURANT


Het DLC Restaurant is het best bewaarde geheim van Amersfoort: een sfeervol restaurant gevestigd in een pand dat geheel uit gerecyclede materialen bestaat op de Wagenwerkplaats. Tussen de historische panden bevind je je in een zeer ontspannen sfeer waarbij de uitgebreide menukaart, met producten uit de omgeving voor ieder wat wils biedt.

Horecapersoneel (Parttime – vrij/zat/zon)
Je bent een echte gastvrouw/gastheer voor onze gasten. Samen met je collega's verzorg je de gasten, zodat deze een ontspannen avond uit hebben. Daarnaast horen ook voorraad aanvullen en schoonmaakwerkzaamheden (conform HACCP) tot het takenpakket.

Wie zoeken we?
Een flexibele en gastvrije collega met een enorme passie voor de horeca. Je bent een representatieve kracht die ons team kan versterken. Je voelt je thuis in de sfeer van het restaurant. Relevante werkervaring in de horeca is gewenst. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar tijdens onze openingstijden van donderdag tot en met zondag ('s avonds).

Afwisseling genoeg in deze baan! Naast het werken in het restaurant zijn er ook mogelijkheden om te werken tijdens evenementen of bij het zusje van het DLC Restaurant, het Centraal Ketelhuis. Indien je hierin interesse hebt, laat het dan weten bij je sollicitatie. Wij bieden jou: een unieke werkplek met een leuk team aan collega's met passie voor hun vak en waar met veel plezier wordt gewerkt.

Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar horeca@dlcrestaurant.nl.