Vacature: keukenmedewerker DLC Restaurant


Het DLC Restaurant in Amersfoort is méér dan een restaurant. Het is een plek met een bijzonder verhaal: volledig opgebouwd uit gerecyclede materialen, pure en eerlijke ingrediënten uit eigen kas en moestuin en van lokale boeren en leveranciers. Ons restaurant biedt een diner in een inspirerende en huiselijke sfeer! Slijp jij alvast de messen, want wij zoeken ter uitbreiding van het team een:

Zelfstandig werkend kok (fulltime m/v)
Je bereidt vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten uit de omgeving. Je bent samen met je collega-keukenmedewerkers verantwoordelijk voor het maken van de lekkerste gerechten en natuurlijk het bewaken van de kwaliteit. Als echte vakman/vrouw breng je creatieve ideeën in voor de menukaart en ben je altijd op zoek naar verbetering en de onvergetelijke culinaire ervaring die past bij ons concept.

Dit breng je mee als nieuwe collega
Naast dat dat je smaakpapillen bovengemiddeld ontwikkeld zijn, breng je ook het volgende mee:
• Bezig met de koksopleiding of afgerond en al ervaren
• Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring en kennis van HACCP
• Creativiteit en een enorme passie voor koken
• Gastvrijheid stroomt door je aderen
• Je laat je niet gek maken en bent een echte teamplayer
• Inzetbaar, 40 uur per week van woensdag tot en met zondag (middag & avonduren)

Wij bieden je de volgende werkomgeving
We bieden je een unieke en leerzame werkplek met ontelbare mogelijkheden. Er is een duidelijke groeistrategie om de horecalocaties uit te breiden en dat biedt mooie kansen voor talenten! Je werkt met een team van collega's met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. Onze organisatie is sterk groeiend, dus alle ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast zijn je werktijden ideaal: je werkt 40 uur in 4 dagen! Onze openingstijden zijn van donderdag tot en met zondag (middag- & avonduren).

Contact ons!
Ben je enthousiast en denk jij degene te zijn die wij zoeken? Stuur ons "recht uit het hart" een foto van je favoriete recept & je CV naar hr@tekagroep.nl én verleid ons met een foto van jouw allerlekkerste gerecht! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid van Rijn, 088 -0001525.

    

 

dlc-restaurant