Ga aan de slag als weekend medewerker bediening in het DLC Restaurant!


Kernwoorden: operationel, gastvrij, vriendelijk, flexibel, horecatijger, enthousiast, teamplayer, passie, gastvrij, passie

Wie zijn wij?
Het DLC Restaurant in Amersfoort is méér dan een restaurant. Het is een plek met een bijzonder verhaal: volledig opgebouwd uit gerecyclede materialen, pure en eerlijke ingrediënten uit eigen kas en moestuin en van lokale boeren en leveranciers. Ons restaurant biedt een diner in een inspirerende en huiselijke sfeer! Daarnaast is het DLC restaurant ook te boeken voor zakelijke bijeenkomsten en diners.

Wat ga je doen?
Je bent een echte gastvrouw / gastheer voor onze gasten. Je draait de bar, staat onze gasten te woord, en je serveert de drankjes en gerechten uit. Daarnaast dekt de tafels in, je geeft een toelichting bij het menu, je verwerkt de bestelling en draagt zorg voor debrassering.

Dit breng je mee als nieuwe collega:
Een flexibele en gastvrije collega met een enorme passie voor de horeca. Je bent een representatieve kracht die ons team kan versterken. Je voelt je thuis in de sfeer van het restaurant. Relevante werkervaring in de horeca is gewenst. We zijn op zoek naar extra hulp in het weekend (overdag in Ketelhuis en/of ’s avonds in het DLC Restaurant).
Tijden zijn van 10.00 tot 17.00 / 12.00 tot 22.00 / 16.00 tot 23.00.

Wij bieden jou:
Een unieke werkplek met een leuk team met passie voor het vak en waar met veel plezier wordt gewerkt.

Contact ons!
Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatie naar hr@tekagroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Luurtsema, 088 -0001525.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.