intro

DLC Restaurant is méér dan een restaurant. Het is een plek met een bijzonder verhaal. Een verhaal over de essentie van eten. Maar ook over meedoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat voel je, dat ervaar je, dat proef je!


Gerecyclede materialen 

Het bijzondere aan DLC Restaurant? Dat zie je meteen als je binnenstapt. Het restaurant is volledig opgebouwd uit gerecyclede materialen. Dat geeft een unieke, warme sfeer aan het restaurant. 

Maatschappelijke samenwerking

DLC Restaurant werkt bovendien samen met diverse maatschappelijke organisaties. Zo hebben cliënten van Stichting Bikkel geholpen bij de bouw van het restaurant en kweken cliënten van zorgorganisatie Amerpoort de groenten in onze kas en moestuin. Op deze manier geven wij mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans om mee te draaien in de maatschappij.

Pure, eerlijke ingredienten uit de streek

Lekker eten begint bij pure, eerlijke ingrediënten. Die kweken wij zelf in onze eigen kas en moestuin. Of halen we bij boeren en leveranciers uit de omgeving. Onze ingrediënten hebben dus geen kilometers afgelegd voor ze op jouw bord belanden. Vers, gezond en heel duurzaam!

Aandacht voor natuur, milieu en dierenwelzijn

Voor onze streekproducten werken we samen met Puur Dichtbij en Boerenhart. Deze lokale initiatieven garanderen niet alleen dat de ingrediënten voor onze kaart van uitmuntende kwaliteit en met zorg bereid zijn, ze kennen ook de boeren en leveranciers die aan de basis van jouw voor-, hoofd- en nagerecht staan. Zo weten zij hoe met de natuur, het milieu en dieren wordt omgegaan. 

Reserveren