Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Vergaderen, congressen en zakelijke evenementen

intro

De heerlijke smaak, natuurlijk licht, lokale producten en een ontspannen sfeer, het zijn dé ingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst bij het DLC Restaurant. Dat voel je, dat ervaar je, dat proef je!


Vergaderen in een kas

Bedrijven die op zoek zijn naar een maatschappelijk verantwoorde en duurzame locatie voor een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst kunnen terecht in DLC Restaurant. Het pand biedt ruimte aan circa 50 personen en heeft een warme, huiselijke uitstraling. De locatie beschikt over een plenaire zaal, een ruime veranda en een kas die als subruimte ingezet kan worden. Inspiratie alom!

Meer ruimte nodig? Dat kan!

De locatie ligt op een bijzondere plek, en is onderdeel van De Wagenwerkplaats; het bruisende, industriële spoorcomplex in Amersfoort. Ideaal te combineren met één van de andere inspirerende panden op het terrein. Op een steenworp afstand liggen namelijk de monumentale zusjes van DLC Restaurant: het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en De Rijtuigenloods. Geschikt voor zakelijke evenementen van 50 tot 2.000 personen.

Neem contact op